Bananmuffins

Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Denne opskrift på bananmuffins er en variant af min opskrift på bananscones. Der er lidt mindre sukker i og lidt mere banan. Der er også lidt mindre mel i. Det giver et lidt lettere og luftigere slutresultat.

Har du ikke kokossukker, kan du bruge farin. Vil du have en kraftigere banansmag, kan du tilføje 30 g mere banan.

12 stk.

Ingredienser

2 æg
80 g rørsukker
30 g kokossukker
150 g hvedemel
30 g kokosfibermel
5 g vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
150 g banan
50 g chokoladeknapper (mørk)

Du skal også bruge

Papirforme

STEP 1

PISK ÆG OG SUKKER
Pisk æg og sukker til en tyk æggesnaps. Smelt smørret og tag gryden af kogepladen.

STEP 2

TILSÆT DE TØRRE INGREDIENSER
Kom alle de tørre ingredienser i æggesnapsen og pisk til det er blandet godt sammen. Kom også det smeltede smør i.

STEP 3

TILSÆT BANAN OG CHOKOLADEKNAPPER
Mos den modne banan og rør bananmos og chokoladeknapper i dejen. Kom dejen i 12 papirforme og bag dem ved 200 grader almindelig ovn i 18-20 minutter. Afkøl dem på en rist.