Opskrifter
Mad skal være nemt at lave, så alle kan være med. Mad skal være hurtigt at lave og stadig smage godt. Mad skal se lækkert ud, så appetitten ikke forsvinder.
-
Kartoffelboller med sesamfrø
-
Pekannøddeboller med tranebær
-
Müsliboller med tranebær og abrikoser
-
Bryllupslagkage med citronfromage, friske hindbær, lakridsflødeskum og marcipan
-
Juleboller med rosiner og sukat
-
Rugbrødsmüsli
-
Sunde trøfler med dadler
-
Bananpandekager
-
Sangria à la Camilla
-
Æbleskiver med kardemomme og citron
-
Iskaffe med karamelsmag
-
Pesto med basilikum og persille
-
Naanbrød med fennikelfrø og chiafrø
-
Bananscones med mørk chokolade
-
Pizzadej
-
Sød tærtedej med æg
-
Smuldredej
-
Sprød tærtedej uden æg